Naši partneri

Andrić Company doo, Ruma

Za razvoj složenog i sofisticiranog sredstva, baziranom na mnoštvu različitih savremenih tehnologija, projektnom timu je potrebna podrška iskusnog i ozbiljnog proizvođača koji će zamisli projektanata, uz sugestije i praktične predloge, pretočiti u kvalitetan i pouzdan proizvod.

Upravo takvog proizvođača menadžment ONNO kompanije pronašao je u kompaniji sa dugogodišnjim iskustvom, potrebnim stručnim znanjima i proizvodnim kapacitetima, Andrić Company iz Rume.

Spojem inženjerskog znanja ONNO projektnog tima i iskustva i znanja iz tehnologije proizvodnje stručnjaka Andrić Company, nastale su ONNO dezinfekcione barijere, po mnogim karakteristikama jedinstvene na međunarodnom i domaćem tržištu.

Sinergije znanja i iskustva u svim fazama nastanka proizvoda, od inicijalne ideje, preko dizajna, projektovanja i proizvodnje, pokazala je na najbolji način, na primeru ONNO dezinfekcionih barijera, svoju snagu i moć.
Domaće i međunarodno tržište obogaćeno je za još jedan proizvod koristan u prevenciji i neutralizaciji najveće trenutne pretnje čovečanstvu, virusa COVID.

www.andric.rs
Andric Company DOO Ruma

In-Vet, Sremska Mitrovica

Efikasna i pouzdana dezinfekciona barijera zahteva isto takvo dezinfekcijsko sredstvo, zdravstveno bezbedno i odobreno od strane zvaničnih državnih institucija i labaratorija.

Vođena tom činjenicom, ONNO kompanija je za svog partnera u oblasti obezbeđenja dezinficijensa odabrala In-Vet iz Sremske Mitrovice, snabdevača srpskog tržišta svetskim priznatim dezinficijensom Sanosil S003, švajcarskog prozvođača Sanosil.

Izrađen po svim svetskim standardima, od nemačkih komponenti i komponenti iz Velike Britanije, Sanosil S003 je garant efikasne i zdravstveno bezbedne dezinfekcije od virusa, mikroorganizama i gljivica.

IN-VET Sremska Mitrovica